Wie Wie

Aangenaam!

Ik ben Charlotte Tan, alias TNXaLOT, en ik woon in Haarlem samen met Arjen, onze twee dochters Jolie (2013) & Lilou (2017) en onze Franse buldog Gijs.

Ervaring
Ik heb tien jaar ervaring als marketingmanager in de dynamische dance-evenementenindustrie, bij onder andere Q-dance en Headliner Entertainment. Ik was hier onder meer verantwoordelijk voor contentcreatie, budgetbeheer, opzet en uitvoer van veelzijdige projecten – voor zowel artiesten als evenementen –, social media en de aansturing van verschillende (freelance) teams. 

Eind 2018 besloot ik de vrijheid op te zoeken en mijn eigen bureau in marketing & projectmanagement op te zetten.
Een bedrijf waarin ik mijn passies kan combineren: het opzetten van mooie projecten, het produceren van content die er toe doet en het verbinden van mensen en merken.

Als je in zee gaat met TNXaLOT ben je persoonlijk in contact met mij. Ik ben proactief en denk graag met je mee – samen bereik je immers meer dan alleen. Ik ben een echte doorzetter en wanneer het lastig wordt, zet ik nog een tandje bij. Elk project benader ik rustig en met oog voor detail, zodat er geen onafgewerkte eindjes blijven liggen. Als spin in het web voel ik me het meest in mijn element en met mijn diverse en uitgebreide netwerk weet ik de juiste personen, bedrijven en merken met elkaar te verbinden en tot een eindproduct naar wens te komen. 

Wie